Buiten Speeldag.jpg

Bekijk hier de foto's

Explose en Speel-O-Theek bezorgen de kinderen van Valkenswaard de dag van hun leven
21 deceber 2016

De vraag

De in 2015 geopende Speel-O-Theek in de Karel Mollenstraat Zuid is een waar paradijs voor de jongste bewoners van Valkenswaard en omstreken. De ruimte is tot de nok toe gevuld met speelgoed in alle soorten en maten. Kinderen kunnen hier vrij spelen met het beschikbare speelgoed. Na afloop kunnen de kinderen hun meest favoriete speelgoed mee naar huis nemen, want Speel-O-Theek leent ook speelgoed uit. De Speel-O-Theek is een bijzonder mooi initiatief en zocht hulp bij de invulling van hun promotie. Want hoe zorg je dat Valkenswaard weet wat je doet en waar je zit? Eigenaar en initiatiefnemer de heer Pasha zocht op de Beursvloer naar een partij die hem daarbij kon helpen.

 

De match

Reclamebureau Explose bestaat, zoals ze zelf zeggen, uit een team van enthousiaste boosters. Zij zoeken dagelijks vol energie naar creatieve manieren om hun klanten succesvol te laten zijn in de markt. In de communicatie die zij vormgeven en verzorgen staat het verhaal van de ondernemer en zijn organisatie altijd centraal. Bart Koolen van Explose: “Het verhaal van meneer Pasha en de Speel-O-Theek raakte mij meteen. Wat een mooi Valkenswaards initiatief waar maatschappelijke betrokkenheid en zorg voor kinderen uit alle sociale klassen samenkomen. Prachtig”. Reclamebureau Explose bedacht voor Speel-O-Theek een project, waarbij alle kinderen van de Valkenswaardse basisscholen gratis naar twee filmvoorstellingen konden komen. Ook verzorgde ze alle ondersteunende communicatie zoals posters, flyers, banners, ontwerp van de kleurplaten en een presentatie.

 

Tegenprestatie

Deze match leverde een fijne samenwerking op tussen de beide partijen die verder gaat dan het eerste initiatief. Als dank plaatste meneer Pasha het logo van Reclamebureau Explose zichtbaar in zijn winkel. Naast de samenwerking met Explose werkten ook andere partijen (Top1Toys, Theater De Hofnar, Artisan Printing Service, Emté Valkenswaard en Jumbo Valkenswaard) belangeloos mee aan het realiseren van deze bijzondere dag voor de schoolkinderen van Valkenswaard.

 

Bovenstaand verhaal is een duidelijk voorbeeld van hoeveel impact een eerste ontmoeting op de Beursvloer uiteindelijk kan hebben op organisaties zelf, maar ook op de jongste inwoners van Valkenswaard, hun ouders en opa’s en oma’s.

Kleurplaatprijs
21 deceber 2016

Zaterdag 17-12-2016 werden de prijzen uitgerijkt van de kleurwedstrijd In Samenwerking Met Jumbo Valkenswaard rondom de feestdagen sinterklaas en kerstmis. tien tallen kinderen waren met hun ouders present bij de prijsuitreiking. bij de meisjes ging Gentle Ruiter(links) met de hoofdprijs aan de haal, gevolgd door Fay Kamp. bij de jongens won Sven de Brouwer (midden) de belangrijkste prijs met als twee en drie Justin Roovers (rechts) en Azam Mohan.

hopelijk vonden de kinderen de wedstrijd leuk en hopen ze allemaal volgend jaar te zien! Fijne Feestdagen allemaal!!!

1 jarig bestaan Speel-O-Theek
21 deceber 2016

Voor alle kinderen van de Basisscholen van Valkenswaard, de ouders zin uiteraard ook welkom om gezellig mee te vieren!! de entree is gratis voor alle kinderen en ouders. 

Navigatie

Powered by:

Contact

Karel Mollenstraat Zuid 21

5554 CE Valkenswaard

Nederland

06-24871446

speelotheekvalkenswaard@gmail.com

  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle

Openingstijden

Speel-O-Theek Valkenswaard is geopend op onderstaande tijden:

woensdag

donderdag

zaterdag

13:30 t/m 15:30

13:30 t/m 15:30

10:30 t/m 13:00

Tijdens schoolvakanties gesloten